X
Booking

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Bor du i Tommerup og har brug for at finde en vinduespudser?

MaxRent tilbyder topprofessionel vinduespolering, og vi har kunder i trekantområdet samt Vestfyn. Derfor kan vi sige, at vi med sikkerhed også har kunder i nærheden af dig. Vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen og kan garantere pudsning af dine vinduer i topkvalitet. Efter MaxRent har rengjort dine vinduer, vil de skinne, som var de splinternye.

Kvaliteten af vores arbejde såvel som vores kundeservice er yderst vigtig for os, og vi sørger for, at vi kan imødekomme alle de behov, som du end måtte have til vinduespolering. Vi besidder alt det nyeste, og bedste, udstyr til vinduespudsning, så vi kan pudse alle dine vinduer så effektivt som muligt. Vi tilbyder vinduespolering til alle uanset om det er virksomheder, private boliger, offentlige institutioner eller butikker. Størrelsen og mængden af vinduer er ingen hindring – vi skal nok få dem rene.

Ring til os på tlf. 52 399 499 hvis du vil have en topprofessionel vinduespudser i Tommerup. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud, der med garanti kan opfylde dine behov.